✔ Fri frakt ✔ Prisgaranti ✔ Betala säkert med Klarna eller Swish

Vår historia

Varia Design grundades 2018 i Kungsbacka och är en svensk webbshop som riktar in sig på smycken och accessoarer. Vi såg en stor potential och efterfrågan av smycken och accessoarer i exklusiv design till ett bra pris. Vår idé är att våra produkter, utöver att hålla hög kvalité, alltid skall ligga i linje med nutidens trender men samtidigt vara tidlösa. Vi strävar mot denna balans för att våra produkter alltid ska vara unika på marknaden.

Vår förkärlek till historiska smycken resulterade i ett brett sortiment med noga utvalda smycken främst inom vikingatiden där varje smycke har en egen historia.

Genom att sälja direkt till våra kunder med låga omkostnader och utan mellanhänder, kan vi erbjuda produkter med högsta kvalitet till låga priser. Alla produkter kvalitetssäkras innan försäljning så att våra kunder kan känna sig trygga i alla lägen med att våra produkter är hållbara.

Vi erbjuder naturligtvis även fri frakt på alla beställningar oberoende av totalsumma.

Varmt välkommen att handla av oss :)

Teamet på Varia Design

Snabba Leveranser

Vi skickar oftast leveranserna samma dag eller som senast dagen efter.

Fri Frakt

Oavsett köpbelopp så har du som kund alltid fri frakt på samtliga produkter inom Sverige. I övriga världen har vi fri frakt från 500:-/50€

Prisgaranti

För oss är det viktigt att våra kunder känner att de gör ett bra köp. Därav lämnar vi prisgaranti som du kan läsa mer om i våra allmänna villkor


Trustpilot